Familie FDF program

Familie FDF er for dem, hvor børn og voksne kan lide at være sammen om aktiviteter ude i naturen. Vi mødes ved forskellige udendørs lokationer, hvorfra der går tur ud fra. Vi har altid mad med på tur, som enten er en flad rudbrød eller bålmad, hvis dét er en del af dagens aktivitet. Vær altid påklædt efter vejret og medbring eget drikkevand.

Der er ingen aldersgrænse for hverken børn eller voksne. Vi hjælper hinanden, så det er sjovt for alle der kommer til Familie FDF. Aktiviteterne henvender sig primært til børn fra 1-5 år, men yngre og ældre børn er hjertelig velkomne.

Der er tilmelding og betaling fra gang til gang pga. madindkøb og tilrettelægning. Tilmeld antal personer i en SMS til Lone torsdagen før. Betalingen kr. 75,-/familie foregår på Mobile Pay: 51265. I beskeden skrives: "Familie FDF + dato"

Holdet mødes én søndag om måneden kl. 10.30 til ca. kl.14.00. Desuden er I altid velkomne til at deltage i kredsens øvrige aktiviteter som weekendture, lodseddelsalg, arrangementer i vores kirker mm.

Deltagelse i Familie FDF er på eget ansvar, da man ikke behøver være medlem af kredsen for at deltage. Børn under 5 år, skal dog registreres af hensyn til FDF's medlemskartotek. Det koster årligt kr. 75,- pr. barn under 5 år for denne registrering. Ønskes personligt medlemskab af kredsen for ældre søskende og voksne, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Her følger de almindelige kontingentsatser for kredsen.

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte: Lone Krogsgaard - lone@krogsgaarden.dk - 26 36 28 58

Subscribe to Familie FDF program